Valvex 2455750 Loft

Ofertele pentru produsul

 

Valvex Coloana de dus cu baterie monocomanda negru mat Valvex Loft (2455750)

1 629,00 RON
Livrare: min 2 sapt.
spre magazin »
neakaisa.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 629,00 RON

Descrierea produsului
Set dus – LOFT BLACK este construit dintr-o alama solida, care in timp se traduce în durabilitate si fiabilitate. Finisajul este rezistent la coroziune.  Suprafata fina, simetrica si totodata forma subtila si ferma.
Seria: Loft Black
Culoare: negru mat
Material: Alama cu plastic ABS
Tip: Monocomanda, cu duș cu efect de ploaie
Montare: Montat pe perete
Cap de duș de 25 x 25 cm
Maner cu 3 jeturi
Presiune maxima: 0,5 Mpa
Temperatura maxima: 70 ° C
Sistem Easy Clean
Manevrați cu sistemul Magic Click
Întrerupator din ceramica
Garanție: 5 ani
Set dus – LOFT BLACK  asigura confortul utilizarii zilnice prin cele 4 functii:Jet normal (normal stream) – cel obisnuit, racoritor si ideal pentru un dus matinal.
Jet masaj (massage stream) – intens, jet de apa puternic. Este o alegere minunata pentru un dus relaxant dupa antrenament sau alte activitati fizice deoarece relaxeaza perfect muschii.
Jet mix (mixed stream) – este o combinatie a jetului normal cu oricare dintre celelalte : Jet delicat, Jet masaj sau Jet ploaie.
Jet delicat (enjoy stream) – mangaiere delicata, jet de apa relaxant, o modalitate fantastica pentru a-ti linisti corpul. Ecomas face eforturi permanente pentru corectitudinea informatiilor din site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard. Producatorul poate modifica fara preaviz unele specificatii ale produsului. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.


Denumiri similare la Set de dus Valvex 2455750 Loft: 2455750Loft


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.