Valvex 2449980 Carre

Ofertele pentru produsul

 

Valvex Sistem de dus incastrat Valvex Carre monocomanda crom (2449980)

1 527,00 RON
Livrare: min 2 sapt.
spre magazin »
neakaisa.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 527,00 RON

Descrierea produsului
O baie nu este doar un loc in care iti incepi, respectiv inchei ziua, ci este totodata si un spatiu pentru relaxare si odihna. CARRÉ este un sistem complet, incastrat produs de VALVEX, care combina modernismul, comfortul si functionalitatea. Caracteristica distingtiva a acestui sistem este un cap de dus ultrasubtire cu grosimea de doar 2,5 mm si diametrul de 250 mm. Inima acestui sistem este bateria pentru cada si dus. V-BOX este elementul incastrat al bateriei fiind caracterizat printr-o utilizare foarte silentioasa. Elementele de alimentare cu apa sunt in interiorul unei cARCAse care face ca sunetul apei sa fie suprimat. CARCAsa serveste de asemenea ca si o protectie impotriva umezelii. Indepartand corespunzator flansa cARCAsei poti regla adancimea montarii in perete a bateriei. Setul contine urmatoarele elemente:
  capul de dus foarte subtire cu diametrul de 250 mm
  maner de dus
  sistemul V-BOX incastrat cu o placa exterioara
  para de dus cu trei functii
  comutator unghiular care serveste simultan functiei unui suport fix pentru para de dus
  furtun de dus cu functia anti-rasucire, prevenind rasucirea furtunului  Ecomas face eforturi permanente pentru corectitudinea informatiilor din site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard. Producatorul poate modifica fara preaviz unele specificatii ale produsului. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.


Denumiri similare la Set de dus Valvex 2449980 Carre: 2449980Carre


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.