Hansgrohe 24303700

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Hansgrohe Set para cu suport si furtun de dus Hansgrohe Pulsify Select S 3 functii (24303700)

375,00 RON
Livrare: min 2 sapt.
spre magazin »
neakaisa.ro
 

HANSGROHE Set de dus cu para suport si furtun, Relaxation 3 jet, alb mat (matt white), Hansgrohe Pulsify Select S 24303700 24303700 (24303700)

385,69 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
afa-design.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 375,00 RON

Descrierea produsului
Aceasta gama de dusuri Hansgrohe evoca PowderRain in dusul tau. Dusurile Pulsify invaluie intregul corp in jeturi de ploaie microfina si, cu designul lor compact, se potrivesc perfect in spatiul de dus - indiferent cat de mic ar fi acesta. Cu aceste dusuri moderne, te poti bucura de momente incomparabile de bine. Acest lucru nu se datoreaza doar modurilor extraordinare de pulverizare, ci si functiilor de confort precum Select. Si toate acestea la un raport pret-performanta atractiv. Dusurile Pulsify sunt disponibile in negru mat si alb mat, pe langa crom.   Dusul suspendat Pulsify te rasfata cu modurile de pulverizare PowderRain si Intense PowderRain. Poti regla individual unghiul de inclinare al discului de pulverizare de 260 mm si poti indeparta cu usurinta reziduurile de calcar cu ajutorul duzelor QuickClean in forma de inel. Setul de dus Pulsify combina un dus de mana, o bara de perete si un furtun de dus - iar cu ajutorul suportului inovator de dus Push, acesta aduce si mai mult confort rutinei tale. Sistemul de dus Pulsify este format dintr-un dus de mana si/sau o palarie de dus plus un ShowerTablet Select. Acest termostat de ultima generatie nu numai ca regleaza in mod fiabil temperatura si volumul de apa dorit, dar ofera si un raft suplimentar pentru produsele de dus si mult confort cu butoanele intuitive Select.   Specificatii tehnice Set para cu suport si furtun de dus Hansgrohe Pulsify Select S 3 functii:
  • Producator: Hansgrohe
  • Colectia: Pulsify
  • Tip produs: set para cu suport si furtun dus
  • Culoare: crom
  • Finisaj: lucios
  • Dimensiune cap de dus: 105 mm
  • Lungime furtun: 160 cm
  • Debit maxim la 3 bar: 11.2 l/min
  • Debit de pulverizare PowderRain (la 3 bar): 11.2 l/min
  • Material: metal/plastic
  • Cu 3 functii

Quick Clean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si/sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Te poti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.
XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie. Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.