Grohe Sistem de dus Grohe Grohtherm 210 34728000, 1/2'', incastrat, termostat, 210 mm, anti-oparire, patrat, crom (34728000)

2 287,59 RON
In stoc
spre magazin »
esanitare.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 287,59 RON

Descrierea produsului
Seria Grohtherm F este disponibila in cinci versiuni. Astfel, toti iubitorii apei se pot simti impliniti si se pot bucura de bai sau dusuri lipsite de griji. Seria include baterii pentru un debit de apa, cum ar fi o baterie sau un dus, pentru doua debite de apa, cum ar fi o baterie sau un dus, sau chiar pentru trei debite de apa. De exemplu, la un dus lateral suplimentar. Pentru toate bateriile de tip mixer, este necesar sa cumparati robinetul ascuns asociat. Toate sunt dotate cu rozete metalice de perete, astfel incat interiorul robinetului sa fie ascuns in mod elegant. Acestea sunt realizate cu finisaj cromat lucios GROHE StarLight si au manere rotunde din metal, usor de folosit, chiar si cu mainile pline de sapun. Toate sunt dotate cu tehnologiile GROHE TurboStat si GROHE EcoJoy, asigurand ca apa curge rapid si ramane la o temperatura constanta, asigurand totodata un consum de apa ecologic si economic pentru buzunarele tale. - Unitate de mixer Grohe Grohtherm cu termostat pentru dus cu 2 iesiri cu ventil de inchidere/deviere integrat : 24079000- Mixer incastrat cu termostat Grohe Rapido Smartbox 1/2\'\' 35600000- dus fix tempesta 210 : 26410000- brat de dus Rainshower 286 mm (28576000)- para de dus, suportul si cotul de perete si furtunul de dus sunt comercializate separatUnitate de mixer Grohe Grohtherm cu termostat pentru dus cu 2 iesiri cu ventil de inchidere/deviere integrat : 24079000 - GROHE TurboStat cartus compact cu termoelement din ceara - suprafata cromata GROHE StarLight - rozeta cu element de etansare a arborelui si fixare mascata GROHE QuickFix - masca metalica, ajustabila 6 retroactiv - pictograme imprimate pentru dus fix si para de dus - GROHE SafeStop - oprire de siguranta la 38C - limitare optionala de temperatura la 43C / 46C GROHE SafeStop Plus inclusa - GROHE AquaDimmer, supapa de inchidere/deviere integrata - debit : outlet B = 27 l/min / outlet C = 30 l/min - fara set de preinstalareMixer incastrat cu termostat Grohe Rapido Smartbox 1/2\'\' 35600000 - 3 iesiri 1/2\ - 2 intrari inferioare, 1/2\ - adancimea de instalare 75-105 mm - unitate conectare din alama rezistenta la coroziune - dop clatire instalatie premontat - cutie de montaj stabila si capac de protectie - optiuni de fixare pentru pereti solizi si placare uscata - manson de etansare - fara setul de instalare finalaDus fix Grohe Tempesta 210 9,5 l/min 26410000- pulverizare de tip Rain - diametru 210 mm - racord cu bila +/- 15 rotativa - filet de legatura de 1/2\ - limitator de debit GROHE EcoJoy la 9.5 l/min - pulverizare perfecta cu tehnologia GROHE DreamSpray - suprafata cromata GROHE StarLight - sistem anti-calcar SpeedClean - Inner WaterGuide pentru o durabilitate crescuta in utilizare - compatibil cu boilere

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.